design

Aceste culori aprobate de experti pot reprezenta secretul obtinerii unui efect de deschidere intr-o incapere ingusta.

Culoarea potrivita pentru vopsea poate realiza multe – poate flata pe fiecare individ dintr-o incapere, poate ajuta la a aduce energie pozitiva intr-o incapere, si chiar te poate ajuta sa nu ti se faca rau. Din fericire pentru locuitorii spatiilor mici, o culoare pentru perete bine aleasa poate face o camera sa para mai mare decat este.

Pentru a te ajuta sa gasesti acea culoare perfecta care sa dea efectul acesta, Trulia si reteaua ei de specialisti in design ne ofera cateva sfaturi.

Patru culori au ocupat topul listei ca fiind cele mai bune culori pentru a face un spatiu sa para mai larg, incluzand trei care sunt neutre: PPG Paints Swirling Smoke, Benjamin Moore Cloud White, si Farrow & Ball Skylight. Surprinzator, o nuanta mai adanca — Benjamin Moore Hale Navy — a reusit acelasi efect.

Insa in viziunea Annei Miller de la Miller House Interiors, o culoare saturata poate fi complet potrivita pentru spatiile mici. “Cheia este sa-ti amintesti sa echilibrezi acea culoare cu variante neutre mai soft, pentru ca incaperea sa nu para coplesitoare.”, a spus ea celor de la told Trulia.

Dincolo de cele mai bune culori, Trulia a evidentiat cinci nuante care, daca sunt folosite atat pentru pereti cat si pentru ornamente, pot face un spatiu sa para mai mare: Benjamin Moore Coastal Fog, Benjamin Moore Navy Masterpiece, PPG Paints Geyser, PPG Paints Colonial Aqua, si PPG Paints Stonehenge Greige.

Colectia de nuante gri si albastre pot ajuta la pacalirea ochiului pentru a percepe o incapere ca fiind mai mare decat este. “Vopsind peretii si ornamentele cu aceeasi culoare, tavanul pare sa fie mai inalt.”, explica Charlotte Lucas de la Charlotte Lucas Interior Design.

Priviti infograficul de mai jos pentru a cunoaste cele 14 nuante importante, si accesati Trulia pentru a afla de ce i-am ales pe ei.

interior design
Sursa: ELLE Decor

Distributie Social Media

leave a comment

You must be logged in to post a comment.

X
CASA DECO - Definitia calitatii in materie de mobilier si decoratiuni interioare
Acest website nu este accesibil pe device-uri mobile. Va rugam reveniti de pe tableta, laptop sau desktop.

Va multumim,
~ Echipa Casa Deco