Consultanta

Echipa noastra va ofera consultanta gratuita in alegerea produselor, calculand cantitatile necesare, dar si asigurand informatii de baza referitoare la alegerea cromatica sau de stil. De asemenea, veti avea acces la cele mai bune oferte ale furnizorilor nostri precum si la promotiile acestora.

Design Interior

In showroom-ul nostru, echipa noastra va asigura indrumarea in alegerea solutiilor cromatice sau de stil insa la solicitarea dvs, va putem asigura solutii profesionale de design interior recomandandu-va designeri si arhitecti cu experienta si portofoliu verificabil in domeniul amenajarilor interioare.

Livrare la domiciliu

CasaDeco asigura transportul la domiciliu in Cluj-Napoca si imprejurimi in functie de valoarea si tipul de marfuri achizitionate, iar pt comenzile online sosite din alte localitati din tara asiguram expeditia GRATUITA a produselor a caror valoare totala depaseste 500 RON, TVA inclus!

Exceptie fac corpurile de mobilier ce nu pot fi expediate cu firme de curierat, transportul acestora la domiciliul clientilor din tara facandu-se pe baza de programare.

Executie si montaj

Echipa noastra asigura serviciile de montaj a corpurilor de mobilier achizitionate, dar si servicii de croitorie / cusatorie a perdelelor si draperiilor.

De asemenea, asiguram servicii de montaj al galeriilor / sinelor / mecanismelor necesare perdelelor si draperiilor, dar si al tapetelor si fototapetelor.
La cerere, asiguram si serviciile de croitorie si cusatorie pentru perdelele sau draperiile cumparate de la noi.X
CASA DECO - Definitia calitatii in materie de mobilier si decoratiuni interioare
Acest website nu este accesibil pe device-uri mobile. Va rugam reveniti de pe tableta, laptop sau desktop.

Va multumim,
~ Echipa Casa Deco